Standard-Blog

Rugaminte: Nu mai veniti in sala de fitness imbracati urat! Ghidul de imbracaminte pentru sala de fitness pentru femei

bis Bo You auf Mar 05, 2023

leggings fitness

Ca cineva care a fost odata un incepator la fitness, de fiecare data cand intru in sala de sport, ma intreb: de ce trebuie sa se imbrace in asa fel pentru a face exercitii fizice?

Atunci cand porti pantaloni de fitness pentru mama lasati ti pentru tine, te transformi in regina tendintelor de fitness in sala.

Exista si femei mai in varsta care vin cu pijamale pentru ca nu au timp sa se schimbe.

Exista si cele care poarta tricouri si pantaloni de fitness obisnuite, dar nu par sa fie la moda, cum ar fi acestea de pe Emag...

De fapt, sala de fitness este un loc de socializare, iar daca nu ai echipament potrivit, dorinta de a face sport scade cu cel putin jumatate. Dar daca porti haine potrivite, vei fi super-star in sala de fitness!

Ce pregatiri trebuie sa fac inainte de a merge la sala de fitness?

1

Sutien sport In primul rand, pentru femei, cel mai important este sutienul sport. Cand faci sport in sala, trebuie sa porti un sutien sport special.

Acest tip de sutien special pentru fitness are o constructie simpla si usoara, este absorbant si permite ventilarea, astfel incat sa nu te confrunti cu situatii neplacute de expunere. Mai mult decat atat, acestea ofera protectie usoara impotriva socurilor.

2

Cloanti fitness de compresie colanti de compresie sunt cea mai buna alegere pentru a fi purtati impreuna cu un sutien sport. Trebuie sa renunti la pantalonii de fitness "laxi si ventilatori", care nu protejeaza muschiul picioarelor si care nu iti ofera ocazia de a fi in trend...

colanti fitness tie dye

Este, de asemenea, mai bine sa alegi colanti de compresie cu talie inalta pentru a evita situatii neplacute in timpul squats si pentru a-ti face picioarele sa para lungi.

colanti talie inalta

Pentru incepatorii care tocmai au inceput sa faca exercitii fizice sau pentru cei care nu au nevoie de pantaloni de compresie, este suficient sa alegeti colanti stransi si absorabanti de transpiratie. Dar pentru cei care sunt deja in forma, pantalonii de compresie puternici cu elasticitate mare si uscare rapida sunt necesari.

3

Culori Dupa ce ai ales stilul, urmatorul pas este alegerea culorilor. Nu credeti ca aceste articole sportive par simple, combinarea culorilor este foarte importanta! Unii prefera ceva mai simplu: aceeasi culoare pe tot corpul, pentru a arata fie ca o fata cool, fie ca o fata dulce.

compleu fitness tie dye

Sau, puteti adauga o culoare stralucitoare: un set de lenjerie sport + leggings, impreuna cu un tricou / maieu de o culoare diferita.

set fitness bustiere si colanti

Pentru un look mai extravagant, este important sa acordati atentie detaliilor: de exemplu, legarea taliei cu un tricou roz stralucitor, combinat cu sosete in aceeasi culoare pentru a va lumina intreaga tinuta.

colanti winny

Este bine sa nu depasiti doua culori pe tot corpul, culorile solide vor arata de obicei mai subtiri, iar daca sunt modele, se recomanda sa aveti modele sau culori similare pe lenjerie si pe leggings.

Trebuie sa aveti grija sa combinati culorile cand purtati tinute simple. Daca partea de sus este cu modele, partea de jos trebuie sa fie simpla, iar daca tot corpul este cu modele, atunci este o catastrofa.

Sau puteti utiliza culori de intensitate scazuta pe tot corpul pentru a creste o senzatie de eleganta si dulceata, cum ar fi rozul nud sau griul.

compleu fitness colanti Scurti bustiere

Dupa ce ati observat sala de sport o perioada de timp, WINNY a facut un rezumat al celor trei tinute care nu vor pierde niciodata:

Daca nu sunteti inca multumita cu corpul dumneavoastra, prioritatea dumneavoastra este sa acoperiti si sa fiti confortabila. Prin urmare, setul de lenjerie sport + leggings + tricou / maieu sau jacheta scurta cu aceeasi culoare pentru partea de jos este potrivit. In cazul in care vremea este rece, puteti alege o bluza cu suport pentru sani.

Set 3 piese Colanti, Bustiere si Top WNY PRO fitness modelator BC8005

O tinuta simpla ar fi purtarea directa a setului de lenjerie sport + leggings / pantaloni scurti.

Set 2 piese colanti Scurti Modelatori si bustiere fitness WNY PRO BC4275

Pentru a fi la moda, puteti juca cu stilul tricoului. De exemplu, puteti alege un tricou mulat + leggings in aceeasi culoare, iar o tinuta cu o culoare intensa va atrage atentia intregii sali de sport.

Set 2 piese colanti si bustiere WNY PRO fitness modelator BC8002

Sau puteti alege sa fiti seducatoare, aceasta tinuta este foarte provocatoare si cere incredere in corpul dumneavoastra. Daca nu sunteti suficient de increzatoare in corpul dumneavoastra, va rugam sa nu incercati, pentru a beneficia pe altii.

Set 3 piese Colanti, Bustiere si Top WNY PRO fitness modelator BC8005

Exercitiul fizic nu schimba doar aspectul fizic, ci si farmecul incredere emanat din interior spre exterior, iar hainele sunt doar unul dintre multele factori care imbunatatesc aspectul. Trebuie sa intelegem ca, indiferent cat de bine arata hainele, corpul sculptat de sudoare este cel mai frumos "imbracaminte".

Instagram